ШАРСКИ ВОДИ 2014

 In Новости

Попова Шапка – Маврово – Вруток

Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од рекреативен и натпреварувачки карактер.

Повеќе на: http://www.pdtransverzalec.org.mk/soopstenija/pokanasharskivodi2014.html

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search