Здравствени прегледи НЕУРОМЕДИКА

ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ
Медицинската комисија при Федерацијата за планинарство на Северна Македонија, по основ на донесениот Правилникот за медицинска заштита, договори соработка зо ПЗУ НЕУРОМЕДИКА за прегледи на своето членство.
Релаизација на прегледите само со утврдени листи и претходен договор за термин.
За повеќе информации контактирајте со канцеларијата на ФПСМ.

Share This: