• Пл. марш Даре Џамбаз September 11, 2014
  ПСЗ Козјак од Прилеп има чест да Ве покани на планинарскиот марш,Даре Џамбаз, кој ќе се одржи на ден 14.09.2014 год. Повеќе информации на:  https://www.facebook.com/btrajkoski1
 • ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2 September 11, 2014
  Федерација на планинарски спортови на Македонија  Има задоволство да Ве покани на ПРЕЗЕНТАЦИЈА  Здравко Дејановиќ Искачување на К2 ( 8.611 м.), 2014  18.00 ч. ден понеделник, 15септември 2014 год. Младински Културен Центар кеј Димитар Влахов бр. 15 МК-1000 Скопје
 • Брзинско искачување Долна Лешница – Титов Врв September 5, 2014
  Почитувани, ПСД Макпетрол и здружението ТРЕКС ќе организира во недела – 21 септември 2014 (недела) натпревар во брзинско искачување на 1000 m висинска разлика – Vertical Kilometer и тоа од кај бачилото на Долна Лешница преку седлото под Среден камен до Титов Врв.   Ве покануваме да се приклучите со свои натпреварувачи, а секако ќе бидат добредојдени ...
 • Планинарски марш – 1000 години од Битката на Беласица September 5, 2014
  Покана за учество на планинарски марш по повод одбележување 1000 години од Битката на Беласица ПРЕВЗЕМИ  Belasicka bitka_planinarski drustva (1)
 • Ѓeнов Камен – Лешок July 24, 2014
  Планинарскиот Клуб „Јелак“ од Тетово, го организира традиционалното искачување кон Ѓeнов Камен… Покана и програм: Gjinov Kamen 2014
 • 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014” July 22, 2014
  Покана: П.К. Бел Камен – Радовиш, 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014,, Bel Kamen memorijal 2014
 • Боговињско езеро July 11, 2014
  ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од каде што и се започнува со турата и превоз за назад од Попова Шапка до Тетово по цена од ...
 • Бегово Поле 2014 June 30, 2014
  ПСК Драчево има чест да Ве покани на традиционалната акција БЕГОВО ПОЛЕ: Петок-04.07.2014 17:00- Поаѓање со организиран превоз од Железничка станица(Транспортен центар) до рибник Принц- с.Алдинци 18:30- Пристигнување во рибник Принц, и по планинарска патека упатување кон п.дом Караџица 20:00- Пристигнување во п.дом Караџица, сместување на гостите 20:30-Заедничка вечера Сабота-05.07.2014 06:00-Будење и појадок 07:00-Поаѓање кон Бегово Поле(Солунска ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search