ЛЕТНА ОБУКА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ МАЈ 2018

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

Во периодот од 22 до 27 мај 2018 година на падините на БАБА Планина беше одржана шесттата обука за планинарски водичи Категорија А1 (Планинарење по лесни патеки во летни услови).

Повеќе ….Извештај – Летна обука за планинарски водичи KAT A1 – 22 – 27 мај 2018

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search