• ПО ТРАСА НА ГАСОВОДОТ May 28, 2019ПО ТРАСА НА ГАСОВОДОТ
  1 јуни 2019 “ПО ТРАСА НА ГАСОВОДОТ” – ПЛАЧКОВИЦА Традиционална еднодневна републичка акција во организација на ПСК МАКПЕТРОЛ Скопје. Акцијата ќе биде изведена на планината Плачковица над Штип. П Р О Г Р А М А: 1 јуни 2019 (сабота) – Во 6ч. поаѓање на автобусите од жел.станица – паркинг пред Пошта. ...
 • Редовно Собрание на ФПСМ May 11, 2019Редовно Собрание на ФПСМ
  Редовно Собрание на Федерација на планинарски спортови на Македонија, 04 мај (сабота) 2019 година, големата сала во зградата „Даре Џамбаз“ – Скопје. … Извештај за работата на Федерацијата за изминатиот мандатен период, Финансов извештај, Програма на ФПСМ, Одлука за измена и дополнување на Статутот на ФПСМ, Формирање нови работни тела ...
 • Титов Врв 2019 April 28, 2019
  Почитувани,   Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово Ве поканува на 38то традиционалното искачување „Титов Врв 2019“ на 25–26 мај (сабота-недела) 2019 година – Попова Шапка.   Во прилог Ви ја доставуваме поканата и програмата на настанот.   Го очекуваме Вашето присуство! Срдечно, ПРЕВЗЕМИ: pokana
 • Планинарски марш Перо Илиевски – Ума April 11, 2019Планинарски марш Перо Илиевски - Ума
  Здружение Планинарски Спортски Клуб КОЖУФ Гевгелија го организира 26ти Традиционален планинарски марш Перо Илиевски – Ума кој ке се одржи на ден 14.04.2019год.(Недела) на планината Кожуф , меморијалот е дел од календарот на активности на ФПСМ за 2019г. Повеќе на: https://www.facebook.com/events/529704950883268/

Share This: